ΔΕΥΤΕΡΑ 16.09.2024

20:00

Στην αυλή του 1ου Νηπιαγωγείου
Νέας Ραιδεστού

Με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούμε στο πανηγύρι, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο 1ο Νηπιαγωγείο στη Νέα Ραιδεστό για τη στήριξη της αποπεράτωσης του νέου Ιερού Ναού των Εισοδίων της Θεοτόκου και της Αγίας Φιλοθέης της Αθηναίας.

Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων, θα διοργανωθεί λαχειοφόρος αγορά, με λαχνούς αξίας 5€ (4 διαφορετικά νούμερα ο κάθε λαχνός) τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε τη βραδιά της εκδήλωσης. Θα πωλούνται μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων και η κλήρωση θα γίνει με ηλεκτρονικό τρόπο (ΑΙ) στις 31 Δεκεμβρίου στις 19.00 και θα κοινοποιηθεί στο FB / Instagram.

Τα τυχερά νούμερα μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ. (μετά την κλήρωση)

Όλα τα έσοδα από την πώληση των λαχνών θα διατεθούν για την υποστήριξη της κατασκευής του ναού, ώστε να ολοκληρωθεί το σημαντικό αυτό έργο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα πλούσια δώρα που προσφέρουν οι χορηγοί στους τυχερούς της λαχειοφόρου:

ΔΩΡΑ ΛΑΧΕΙΟΦΟΡΟΥ ΑΓΟΡΑΣ

Από τα λίγα των πολλών, μπορούν να γίνουν πολλά!

ΤΡΟΠΟΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

Μπορείς να στηρίξεις την προσπάθεια αποπεράτωσης του Ιερού Ναού των Εισοδίων της Θεοτόκου και της Αγίας Φιλοθέης της Αθηναίας με έναν από τους παρακάτω τρόπους:

1η ΕΠΙΛΟΓΗ PAYPAL

Συμπλήρωσε στα παρακάτω πεδία το ποσό που επιθυμείς να δωρίσεις και θα λάβεις βεβαίωση δωρεάς στο email που έχεις δηλώσει στο Paypal.

2η ΕΠΙΛΟΓΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

Δωρεά με κατάθεση στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

 

Τράπεζα ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ: ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΝ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
IBAN: GR5201722160005216033955945
Σημειώνοντας στις Παρατηρήσεις: Υπέρ Ιερού Ναού οικισμού Φιλοθέης και τα προσωπικά σας στοιχεία για να σας αποδοθεί-αποσταλεί απόδειξη δωρεάς.

Ποιοι Είμαστε

ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΙΑΣ

ΙΕΡΟΣ ΝΑΟΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΝΕΑΣ ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Πρόεδρος Ερανικής Επιτροπής: Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Ατματζίδης